Arbogadagarna

 

Nu är jag tillbaka i vardagen, och åter i nutiden, efter Arbogas medeltidsdagar 11-15:e agusti. Tillsammans med min kollega Anna Petterson och Hånsta sadelmakeri hade vi 5 underbara dagar med fantastisk tur med vädret. Omgivna av medeltida musik, och dofter av brända mandlar hade vi första parkett-plats till gycklarnas shower på gräsmattan intill vårt tält. Tyvärr var det lite dåligt med folk de första dagarna, men till helgen blev det mer fart. Vi pysslade med allt möjligt hantverk under dagarna, och jag fick chansen att lära mig nålbindning, en uråldrig metod att "sticka" kläder!

Det var som vanligt otroligt roligt och lärorikt att stå och visa mina grejor och träffa alla glada männsikor!

Tack till alla arrangörer på Arbogas medeltids-dagar, och jätte-tack till Anna att jag fick dela hennes fina medeltids-tält! Det här var grymt roligt, till nästa säsong skall jag försöka mig på att bygga ett eget.