Ranch Horse Challenge 2010

Måndag 5 Juli 2010

 

Nu är jag hemma igen efter äventyren på High Chaparral och Ranch Horse Classics tävlingsdagar 1-4 juli! Tack ALLA ni underbara fantastiska människor som besökte mig i tältet och gjorde dessa fyra dagar till några av de bästa och mest spännande i mitt liv! Tack för allt beröm jag fick för mina sadlar, och tack för allt jag fått lära mig av Er! Stort tack också till Team RHC för ett fantastiskt fint arrangemang!

 

OJ oj, vilken upplevelse det blev! Detta var första besöket som utställare på dessa tävlingar, och vi blev så underbart mottagna av allt och alla!

Vi åkte ner utan att egentligen förvänta oss något, men det kändes som vi fick allt! Detta var mitt första stora försök att visa upp mina arbeten, och börja visa att jag finns, så det var lika nervöst som spännande.

Jag hade laddat i månader för detta, byggt en till sadel, bröstor, träns och väskor.

Ja, förberedelserna har varit många och långa, och det har inte varit helt lätt att försöka gissa vad folk där ute söker efter.  När så vår bil dessutom brakade ihop veckan innan, blev det panik ett tag, innan vi lyckades lösa det med lånebil.

Som lite extra krydda tog jag dessutom med mig halva sadelmakeriet också, med verktyg, bygg-bocken och en påbörjad sadel-bom. Jag ville visa lite av hur det går till att jobba i läder, och öka förståelsen och uppskattningen för gediget äkta hantverk.

 

Det blev dagar fyllda med solsken, massor med glada nyfikna människor, damm, musik, hästar och en och en annan Churro hann ätas.

Jag har nog sällan varit så totalt slut som fram på natt-kröken när vi till sist stängde tältet för några timmars sömn, som under denna helg.  Dessa fyra dagar blev helt fantastiskt roliga och spännande, och det bästa var att få chansen att träffa alla underbara människor som både frågar och delar med sig av kunskap.

Jag har lärt mig enormt mycket denna helg, och trots att jag är så trött att det värker i varje fiber av kropp och själ, längtar jag av hela mitt hjärta till att börja jobba igen, och ta tag i alla nya idéer och projekt som jag nu bär med mig hem från High Chaparral!

 

Men först skall jag ha tre veckor semester, det behövs verkligen efter denna extremt tuffa och hektiska vår vi haft!  Jag är tillbaka vecka 30 igen, pigg, utvilad och ivrig att börja arbeta igen!

 

Vi ses!

Sommarhälsningar/ Christina

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.